Despre noi – Macosterm (Termopan Satu Mare)

Firma noastră plasează în centrul atenției CLIENTUL, cu necesitățiile și dorințele sale. Principala preocupare a companiei este de a sprijini clienții în găsirea celor mai optime soluții în achiziționarea produselor și serviciilor noastre.

termopan satu mare

Dacă ne contactați veți găsi suficiente informații pentru a putea face o alegere corectă a produsului care se potrivește cel mai bine cerințelor dumneavoastră.
Raportul calitate-preț al produselor și serviciilor oferite de noi, este cel mai bun de pe piață, iar satisfacția Dvs. este obiectul nostru prioritar.
Se lucrează exclusiv cu profile PVC din Germania cu 4, 5 sau 6 camere, precum și feronerie Roto din Germania. Ne punem la dispoziția dumneavoastră cu profesionalism, seriozitate și promtitudine.
Fiecare oferta de termopane este personalizată și competitivă calitate-preț adaptăndu-ne continuu la solicitările clientului și la piața pe care activăm.

Macosterm, prin activitatea sa vine în întâmpinarea nevoilor clienților din Satu Mare, și nu numai, oferind produse și servicii de calitate adaptate fiecărei nevoi.

Consultanță technică și comercială, măsurătorile și proiectarea sunt gratuite pt. toate produsele comercializate.

Ne puteți contacta telefonic sau la showroom-ul de pe adresa Str. Alexandru Ioan Cuza nr. 12, Satu Mare.

Tâmplărie PVC la prețuri fără concurență!

Top

Pentru informatii sunati la: 0766 397 187

Ne aliniem întotdeauna cerinţelor şi standardelor cerute de către clienţii şi furnizorii noştrii.